Де найкраще готують піцу у Львові?

Незалежно від пори року, погоди за вікном і планів на день неможливо встояти перед ароматної піцою. Здається, в світі не існує людини, яка б її не любила. Тим більше, коли є стільки варіантів і рецептів на будь-який смак. Потрібно тільки знайти свою ідеальну піцу.

Готують піцу багато де. Тепер це майже класична страва, незалежно від кухні і країни. На що ж звернути увагу у Львові в першу чергу?

  • «Челентано» на Площі Ринок. Ця мережа відома, напевно, кожному. Від усієї мережі заклад на Площі Ринок вигідно відрізняється ресторанним обслуговуванням. Зате всі інші особливості фірмових ресторанів зберігаються сповна. Тут – великий вибір, можливість зібрати власну піцу з улюблених інгредієнтів, демократичні ціни. «Челентано» – найбільша мережа в Україні. Також, за недавніми підрахунками, вона займає перше місце у країні місце за кількістю проданих піц. В меню є й інші італійські страви, напої та вино. З інших переваг – простий і приємний інтер’єр, уважний персонал, позитивна атмосфера і дивовижні шоу, які іноді влаштовує віртуозний шеф-кухар.
  • «Корки та крихти». Це вже практично культовий заклад для Львова і гостей міста на вулиці Лесі Українки 27. Воно позиціонує себе як винний бар з великим і різноманітним меню, в яке, крім іншого, входить і оригінальна авторська піца. «Корки та крихти» – це дійсно справжня винотека з власної пекарнею і навіть з магазином продуктів свого виробництва. За доступними цінами тут пропонуються як класичні, так і оригінальні екстравагантні страви. Для подачі використовується незвичайна місцева посуд, яка витончено доповнює стильний дизайн і затишну атмосферу закладу.
  • «Фелічіта». Піцерія з промовистою назвою розташована в центрі міста, в готелі «Жорж». Воно славиться домашньою італійською кухнею і такою ж затишною, дружньою атмосферою. Кожен рецепт – індивідуальний і неповторний. До піци можна замовити вишукане вино на будь-який смак. Ще одна фішка – швидкість приготування. Піцерія легко може позмагатися з кращими світовими закладами. «Фелічіта» – вибір Дарвіна Понсе, учасника «Пекельної кухні». Є в меню й інші фірмові страви. Порції досить великі. Піцу можна забрати з собою. У закладі також проводяться банкети і навіть дитячі свята з аніматорами.
  • «Basilico Pizza&Pasta» – заклад зі справжнім італійським характером в самому серці Львова на Площі Ринок. Ароматну піцу тут готують за класичними традиційним рецептами, активно користуючись і власними унікальними секретами, винайденими понад сто років тому. Кухарі використовують тільки «правильне» тісто для піци, яке приправляється домашнім томатним соусом з стиглих італійських томатів. Ніжна моцарелла і базилік довершують картину. Також тут можна покуштувати «правильну» пасту з домашніми соусами. Спагеті, фарфале і пенне тут готують тільки з твердих сортів пшениці. А тим, хто не знає, що вибрати на цей раз, тут з радістю допоможуть порадою.

А щоб завжди бути в курсі подій та не випускати з уваги цікаві місця, звертайтеся до досвідчених гідів Fest-Tour! Ми допоможемо створити власну програму туру по Львову та за межі міста чи обрати один із численних варіантів!